Sandhamn bereikt!

Na 2100 kilometer fietsen is het zover, we hebben het einddoel van onze ‘Zaandam naar Sandhamn’ tour bereikt!

Het was al bijzonder om op je eigen fiets Stockholm in te fietsen, maar om dan echt daadwerkelijk Sandhamn te bereiken voelde echt wel als een overwinning, We hebben het gedaan! Na 2100 km, twee lekke banden, een blessurepauze, tweemaal ziek en ongeveer 40 a 50 keer de tent opzetten hebben wij ons einddoel bereikt.

We zijn nu alweer terug in Stockholm, in een Airbnb in het centrum. Komende tijd gaan we met de trein terug langs de Westkust van Zweden langzaam richting Nederland.

Hieronder nog enkele foto’s van de afgelopen dagen.

Söderköping

Regendag fietsen

Naar Klas in Värmdö

Al voor onze tocht hadden de contact gelegd met Klas. Hij is, net als wij een WarmShower lid. Dat is een netwerk van fietsers over de hele wereld die elkaar helpen. Hij woont 15 km van de pont naar Sandhamn. En hij was zo lief en aardig om ons 3 nachtjes op te vangen zodat we weer volledig uitgerust en droog de laatste 15 kilometer konden afleggen. Bij Klas hebben we lekker gegeten in zijn tuin, Zweden Nederland damesvoetbal gekeken, gekanood en onze spullen uitgezocht en de rest van de trip gepland.

Sandhamn!