Spring naar inhoud

Bas en Eelco

travelstories and more

  • Home
  • Foto’s
    • Tres Hombres 2016 Fotoalbums
    • Fotoalbum
  • Recepten
  • Nederlands
  • English
Hoofdmenu

Shoarma kruiden

15 oktober 200614 december 2015Bas15149 views

Hier het recept van onze shoarmakruiden, zoals gebruikt in Restaurant Sol y Luna La Paz, Bolivia

  • 2 eetlepels korianderpoeder
  • 8 eetlepels komijnpoeder
  • 4 eetlepels paprikapoeder
  • 1 eetlepel geelwortel
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 2 eetlepels zout
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
Geplaatst onder
Recepten

Berichtnavigatie

Peru, great in tourism, not without a reason
Broodje Kip Shoarma met knoflooksaus

Populairste berichten

  • Op bezoek bij de Mennonieten
  • Drank: Drambuie
  • Op bezoek bij Botero en Pablo Escobar
  • We hebben een walvishaai gezien!
  • Shoarma kruiden

Archieven

Categorieën

  • Boekentips (1)
  • Homepage (10)
    • Slider (10)
  • Landen (183)
    • Afrika (22)
      • Algerije (3)
      • Burkina Faso (1)
      • Kameroen (2)
      • Malawi (2)
      • Mali (2)
      • Marokko (2)
      • Niger (2)
      • Nigeria (3)
      • Tanzania (2)
      • Togo (1)
      • Zaïre (2)
    • Europa (46)
      • Denemarken (1)
      • Duitsland (2)
      • Frankrijk (2)
      • Nederland (37)
      • Spanje (1)
      • Zweden (4)
    • Latijns-Amerika (111)
      • Argentinië (6)
      • Belize (7)
      • Bolivia (6)
      • Chili (6)
      • Colombia (11)
      • Costa Rica (6)
      • Dominicaanse Republiek (1)
      • Ecuador (6)
      • El Salvador (6)
      • Grenada (2)
      • Guatemala (21)
      • Honduras (7)
      • Mexico (6)
      • Nicaragua (5)
      • Panama (6)
      • Peru (10)
    • Noord-Amerika (5)
      • Canada (5)
  • Mededelingen (5)
  • Recepten (16)
  • Reisinformatie (13)
  • Tres Hombres (16)
  • Uncategorized (1)
Copyright © 2023 Bas en Eelco.
Mogelijk gemaakt door WordPress. | Thema: Awaken door ThemezHut.