Suprise party voor ons afscheid

Zoals wel vaker gebeurde, vroegen Rob en Manon of we op hun kinderen wilde passen. Zondag 3 oktober om 15:00. Ik had zelf nog het e.e.a. te doen, dus twijfelde of ik wel mee zou. Maar ach, het was maar een uurtje, en over 2 weken zijn we weg en nu kunnen we ze weer eens zien. Dus wij naar Rob en Manon. Daar was iedereen druk bezig, en Rob en Manon bleken helemaal niet weg te gaan, want ze zeiden een verkeerde afspraak te hebben gemaakt. We gingen nu een ijsje eten, gaan jullie mee?  Tuurlijk zeiden we, maar wel raar, normaal hadden ze wel gebeld dat we niet hoefden op te passen. Maar ach, we gaan gewoon gezellig mee…..

We reden inderdaad naar de Westzijde, maar parkeerden wel erg ver weg. Maar even lopen is ook wel lekker. Plots sloegen we echter af, en zagen we papa Piet voorbij schuiven. Toen zagen we Walter met fototoestel….. Toen wisten we het: een suprise party!!

Bas en Christine

We liepen de klapdeuren door en waren verbijsterd. Zoveel mensen! Eerst zie je alleen de groep, dan zie langzaam stuk voor stuk de bekende gezichten, en dat waren er een hele hoop! Papa Herman hield een toespraak, waarna Bas en ik afzonderlijk de mensen zijn langsgegaan. Familie, vrienden, collega’s, (bijna) iedereen was er.  Onze ouders en mijn zusje hadden de adressen op zwaar illegale wijze verkregen door onze adresboekjes te verdonkeremanen. En wij maar zoeken!!! Via via hebben ze steeds meer mensen weten te bereiken. Fantastisch! Het was leuk om iedereen te zien, speciaal voor ons gekomen, wauw! We werden gefeliciteerd, bewonderd, gezoend en geknuffeld. Er lag een boek klaar waarvoor iedereen een A4-tje inleverde met lieve, ontroerende en geestige teksten, foto’s en knipsels. Vaak ging dat dan ook nog vergezeld met een enveloppe met inhoud. Dat geld gaan we besteden aan de uitrusting, muskieten dichte onderbroeken, anti-heimwee pillen, hemelhaakejs voor de klamboek en alle 350 lonelyplanet gidsen, van dat soort dingen dus 😉

TRUST 1210K POWERC@M OPTICAL ZOOM
Eelco en Rineke

Na alle gezelligheid werden voorzichtig al de eerste traantjes weggepinkt, want we namen nu al wel afscheid van vele dierbaren. Slik en snik!!! Maar het was vooral een fantastische verrassing en erg leuk. We hadden stiekem wel wat verwacht, maar niet deze middag en zeker niet zo massaal! IEDEREEN ONTZETTEND BEDANKT!!!!

Walter heeft de hele tijd foto’s geschoten, die kan je hier bekijken. Of ga naar het fotoalbum, nederland, album ‘Suprise party voor ons afscheid’.