Vogels kijken en vis vangen

Na Orange Walk zijn we naar Crooked Tree gegaan, een vogelreservaat. Een waar paradijs voor vogelaars. Wij hebben er echter niet zo veel verstand van, dus wij zagen gewoon veel vogels, rood, blauw, geel, en vonden ze allemaal erg mooi. De tour was ons iets te duur, dus hebben we zelf wat rondgewandeld.

Na Crooked Tree zijn we via Belize City naar Caye Caulker (spreek uit: kie kokker) gegaan. In Belize City is niet zo veel te beleven, en niet zo veilig, dus dat kan je beter skippen.

IM004336_Bas_ligt_te_zonnen_aan_de_Split_van_Caye_CaulkerCaye Caulker is een eilandje voor de Beliziaanse kust. Een paradijsje voor rugzaktoeristen. We overnachten in Natasja’s hostel. Ze is nederlands, maar spreekt het niet. Met haar vriend Calvin zijn we 2 maal wezen vissen. De vangst: Barracuda’s, Groober, Kreeft en Snapper. Zie het vorige artikel voor het recept van de Beliziaanse visschotel die we er samen met Calvin van hebben gemaakt.

We hebben overigens hier ons eerste ‘baantje’. We maken het hostel schoon en doen wat computerwerkzaamheden voor Natasja.

De foto’s zijn toegevoegd aan het album van Belize.