Zusje Rineke in het ziekenhuis

Nu papa Piet weer uit het ziekenhuis is (overigens iedereen die wat gestuurd of gedaan heeft enorm bedankt) ligt nu mijn zusje Rineke met diabetes-klachten in het ziekenhuis. We hoeven ons volgens mijn oom Jan en tante Ank geen zorgen te maken, maar leuk is het natuurlijk niet. Zeker omdat ze samen met Walter lekker even wilden bijkomen van alle examenstress en op vakantie zouden. Heel vervelend allemaal. Zeker ook nog omdat zo´n beetje iedereen op vakantie is en dus ver weg zit.

RinekeMaar…. ze kan gebeld worden. Dus als jullie haar zouden willen bellen, een kaartje sturen of bij haar langs zouden willen gaan, dan zouden we dat weer enorm waarderen. In de nieuwsbrief zal ik de gegevens zetten. Mocht je de nieuwsbrief niet krijgen, mail mij dan even, of zend een feedback via deze site.