En nu ook Mama Tjitske in het ziekenhuis

Na papa Piet en Rineke hebben we nu helaas het volgende slachtoffer te melden. Mijn mama Tjitske is met een gebroken enkel in Frankrijk in het ziekenhuis opgenomen. Ze is van een berg gevallen en ligt nu met schroeven en platen in haar enkel te wachten op vervoer naar Nederland. Mijn papa Herman gaat met de caravan terugrijden naar Nederland, gesteund door hun vrienden John enMama_smallAnneke waar ze mee op vakantie waren. Het wordt wat veel gevraagd wederom, maar wat aandacht van jullie in de vorm van mail, telefoon, kaartjes of bezoek zou zeeer gewaardeerd worden door ons, omdat we wederom niet zelf een bezoek kunnen brengen. Contactgegevens komen weer in de nieuwsbrief te staan. Als je die niet krijgt, stuur dan even een feedback naar ons.

Update over Piet en Rineke
Met de andere 2 patienten gaat het weer wat beter. Papa Piet is thuis aan het herstellen, kan alweer zelf douchen en loopt met rolator vrolijk naar de Albert Heijn. Rineke ligt nog in het ziekenhuis, heeft inderdaad diabetes, en leert nu prikken. Ze weet nog niet wanneer ze het ziekenhuis mag verlaten.

Wij blijven hier
Uit veiligheidsoverwegingen blijven wij maar hier, lijkt ons veiliger. Doen jullie het allemaal voorzichtig aan? We hebben geen zin in nog meer van dit soort berichten, 3x is scheepsrecht?

Adios, bas en eelco