Appartement in centrum Zaandam te huur

OKeuken_0nze laatste huurders waren mensen die hun appartement in Bos en Lommer uit moeste
n in verband met instortingsgevaar. Haast hadden ze overwogen in Zaandam te blijven, zo prettig woonden ze in ons appartement. Maar ze zijn toch vertrokken, dus ons appartement is weer beschibaar. Het is volledig gemeubileerd, met luxe badkamer en keuken, met prachtig uitzicht over de jachthaven in Zaandam, en perfect gesitueerd qua winkels, kroegen, bioscoop, markt en openbaar vervoer. Bovendien hoort er ook nog een parkeerplek bij in de afgesloten parkeergarage.

Sarabande_vanaf_parkeerdek

Heb je interesse, of weet je iemand die een mooi appartement, in het centrum van Zaandam wil huren, neem dan contact op met www.beudeker.nl. Het appartement is volledig ingericht en met parkeergarage.

 

 

 

Balkon_1

Voor meer foto’s zie: het fotoalbum met de verhuurfoto’s. Voor locatie, zie Hoge horn 85 op Google Maps.