Tres Hombres blijft minstens een maand in Lundenburg, Canada

Vanochtend het nieuws gekregen dat de Tres Hombres zeker een maand hier in Lundenburg blijft liggen om het orkaanseizoen af te wachten. Een schok voor crew en trainees. Wat nu? Sommigen gaan weg, vanwege werk, studie of relaties. Sommigen blijven zeker, en anderen, waaronder ik, weten het nog niet. Wil ik hier minstens een maand wachten? Het is hier best leuk, maar wil ook wel weer naar huis. Ga ik helpen onderhoud plegen, of door Canada trekken of…. naar huis? Ik weet het nog niet, maar hoef ook nog niet te beslissen. Vanavond wordt er een goede maaltijd geserveerd op de boot. Fijn want uit eten gaan is hier best prijzig. En hopelijk gaan we binnenkort de haven in, want nu liggen we nog voor anker en ben je dus afhankelijk van de dinghy om naar de wal te gaan en terug. To be continued….