19 oktober vertrekken we!

Het is even stil geweest op de site, maar we hebben het dan ook erg druk gehad. Het appartement is opgeleverd aan de huurder, de zaken zijn overgedragen aan de makelaar, wij zijn verhuisd en bij mijn ouders ingetrokken en…. we hebben een ticket gekocht! We vliegen niet naar Guatemala, maar gaan eerst naar Mexico. Naar Cancun om precies te zijn, het Benidorm van Midden Amerika. Vandaar ook dat fraaie plaatje hiernaast. Lang zullen we daar echter niet blijven, te vol en zeker te duur.

Waarom Cancun…?
Ten eerste bleek Guatemala van de hele regio het minst veilige land. Dat leek ons niet zo’n handige start. Wellicht gaan we er later nog heen, maar dan horen we van andere reizigers wel of en waar het veilig is. Ten tweede begon de beschikbaarheid van zitplaatsen al een probleem te worden, en aangezien richting Cancun veel meer vliegtuigen gaan, is de kans op een betaalbaar ticket daar veel groter. Ten derde zijn we 2 jaar geleden met onze rondreis door Mexico tot aan Cancun gekomen, dus is het een goede plek om het weer op te pikken.

19 oktober vertrekken we, dus wil je ons nog zien of spreken dit jaar, wees er dan snel bij!