Twee intieme vrachtwagens tijdens Truckrun 2004

Toen ik de deur uit stapte begon het met regenen. Dat begon dus goed. Gelukkig moesten we nog 3 uur wachten voordat het instappen begon en om 12 uur scheen een mooi zonnetje bij het instappen.
Bij aankomst bij hoofd EHBO gemeld en het EHBO shirt aangetrokken. Daarna wat instructies gekregen, thee gedronken, met Emiel gesproken en nog even naar huis gegaan om een fototoestel op te halen, tijd zat.

Om 11 uur konden de lunchpakketjes worden opgehaald, dit jaar was er geen tussenstop maar werden de lunchpakketjes meegegeven zodat die onderweg opgepeuzeld konden worden.

IM003598Bij de groene opstaphalte waren de bewoners van huisnummer 64 aanwezig. Sommige zenuwachtig, want er moest lang gewacht worden. Een van de bewoners vermaakte zich prima met zijn sok uithalen, draadje voor draadje werd uitgehaald en in de lucht gegooid. Met het kleine windje dwarrelden de draadjes steeds hoger en kwamen uiteindelijk na wat omzwervingen op de grond terecht. Een andere bewoner moest van de zenuwen steeds plassen , wat uitstekend kon in de sloot achter. Ook waren er mooie petten en jassen van oa Ferrari uit de kast gehaald en werden vol trots aan de trucker getoond.
Van de chauffeur en de bijrijder werd een mooie foto gemaakt voor de truck snel op de pallets klauteren, instappen, nog even wachten en rijden maar! Toen alle bewoners ingestapt waren werd het tijd om zelf een vrachtwagen uit te kiezen. De Dikla vrachtwagens, waren bijna de laatste vrachtwagens in de rij. Frank Keesman, waar ik twee jaar geleden mee had gereden had nog wel een echte bijrijder, de rest werd gevuld met de laatste restanten mensen, zoals wat EHBO-ers. Ik zat in de vrachtwagen van Quinn.
IM003602De rit ging door de Zaanstreek, Beverwijk en Heemskerk. Het weer was mooi en er stonden veel mensen langs de kant wat veel gezwaai en getoeter opleverde. Door onoplettendheid en∕of  remmen defect bij een van de chauffeurs was er een iets te intiem moment tussen twee vrachtwagens. Emiel was de gelukkige EHBO-er die zijn kunsten mocht vertonen, wat ook de volgende dag met een foto in het Noord Hollands Dagblad te zien was.
De dag werd afgesloten met een BBQ met hamburgers, spiezen en patat, een leuke band, een hoempa band en een mannenkoor met lekkere meezingers.
Voor foto’s zie het Truckrun fotoalbum.