Partyen op Isla Mujeres

Zoals jullie begrijpen zitten we nog steeds op Isla Mujeres. We kleuren lekker bij, en laten de stress lekker van ons af vallen. Erg veel meldenswaardigs gebeurt er hierdoor natuurlijk niet. We hebben wel weer wat nieuwe foto´s toegevoegd. Hoofdreden hiervan is dat we wat problemen met onze digitale camera hebben. Het lijkt echter aan de memory kaart te liggen, want ons andere (kleinere) kaartje geeft geen problemen. Althans, wel problemen, maar de foto´s zijn goed.

Ons idee is om a.s. dinsdag richting Belize te gaan. 6 uur in de bus van Cancun naar Chetumal. Op het kaartje in het artikel hieronder kan je zien waar zich dat allemaal bevindt.

Vanavond zal wel weer een zware avond worden. Ze vieren hier Halloween. Daarvoor lopen al 2 dagen verklede figuren door het dorp. En vanavond om 24:00 worden we officieel werkeloos. Adios amigos!