Douchen in de regen

Onze laatste dagen in Belize zijn niet echt de spectaculairste geweest. We zakken de kust af via Placencia en Punta Gorda.

Placencia is een piepklein schiereiland, ongetwijfeld erg mooi en leuk, maar met regen is er weinig aan. Ik was nog net op tijd op het strand om nog met zon een fotootje te schieten, maar daarna klapte het met bakken uit de lucht. Hierdoor konden we echter wel lekker buiten douchen. Een hele opluchting want onze cabaña barste van de kakkerlakken, en ik vind het best leuk om met gezelschap te douchen, maar ook ik heb zo mijn voorkeuren!

Punta Gorda is het laatste dorpje van Belize. Niet veel bijzonders aan de hand. Het spannendste wat we in Punta Gorda hebben meegemaakt was de stroomuitval ´s avonds, maar hoe maak je daar nou leuke foto´s van? Met de boot zijn we ´s ochtends vertrokken naar Livingston, Guatemala.

De foto´s van deze spannende dagen vind je hier.