Het laatste bericht uit San Pedro la Laguna

Het laatste bericht uit San Pedro
We zijn zo goed als klaar met voorbereidingen om eindelijk te vertrekken uit San Pedro la Laguna. Morgen om 8 uur vertrekken we met de boot naar Santiago, om dan per pickup-truck en bus richting Retalhuleu te reizen. Dat wordt een groot klimaatverschil, want het is daar volgens de Lonely Planet reisgids onaangenaam heet en vochtig. Ik las in de krant: 32 graden. We gaan namelijk richting kust, dus uit de bergen.

We hebben ons hier nog één keertje uitgesloofd……    

 

Laatste activiteit in San Pedro: beklimmen van La Nariz
We hebben gisteren namelijk nog La Nariz, oftewel ´de neus´ beklommen met Rob, Sarah en Xavier. Op de foto hiernaast zie je waarom het de neus heet. Het was een leuke klim, maar we merkten wel dat we wel weer eens wat aan @@@@@IM005145onze conditie mogen doen, aangezien we van plan zijn meer (berg)wandeltochten te gaan maken.  Zie de foto´s in het La Nariz album.

Morgen dus weg uit San Pedro, dus afwachten maar wanneer er weer nieuws komt, tot ziens amigo´s!