Kort verblijf in Argentinie ivm overlijden van Oma

Dit is een kort stukje, alleen het argentinië deel, van een ander bericht.

IMG_0072_Iglesia_de_la_Candelaria_HumahuacaIn Argentinië naar Humahuaca, Purmamarca en Tilcara
Na een uren durende grensovergang belanden we uiteindelijk in Argentinië, het land van de boterzachte steaks en de goede wijnen. We begonnen in Humahuaca, een mooi pittoreske dorpje. Daarna gingen we door naar Purmamarca voor een bezoek aan een erg goed luxe restaurant. En direct daarna gingen we door naar Tilcara, waar we zowaar weer eens gekampeerd hebben. Foto’s vind je in de fotoalbums van Humahuaca, Purmamarca en Tilcara.

Onze vrienden van Hostel PrisamataPaardrijplannen in Salta
Na dit bliksembezoek aan de vallei van Humahuaca zijn we doorgegaan naar Salta, de grootste stad hier in het noorden van Argentinië. We sliepen er in een soort budget design hostel met onvoorstelbaar vriendelijk personeel. Ingrid, het franse meisje dat we op de zoutvlaktes van Bolivia hadden ontmoet, had ons getipt over dit hostel (Prisa Mata) Met haar zouden we ook gaan paardrijden, totdat we dus het vervelende bericht kregen over mijn oma. Wat we nog gezien hebben in Salta kan je vinden in het fotoalbum van Salta.

En dan nu weer in Nederland Na alle activiteiten en emoties van oma’s overlijden hebben we, enigszins verlaat, gisteren sinterklaas gevierd. En nu staat de kerstman alweer voor de deur, te trappelen van ongeduld. Ook oud en nieuw vieren we nog hier in Nederland. Maar 7 januari vliegen we, samen met vrienden Machiel en Rudina, terug naar Buenos Aires, Argentinië!