Laatste stappen in Bolivia

Dit is een kort stukje, alleen het bolivia gedeelte van een ander bericht.

Onze laatste Zuid-Amerikaanse avonturen
Sinds het laatste bericht hebben we in Bolivia en Argentinië uiteraard nog wel het één en ander gedaan, gezien en meegemaakt. Dus bij deze toch nog maar even in het kort waar we de laatste dagen van onze reis in 2006 zijn geweest.

Tupiza, onze laatste halte in Bolivia
IMG_0036_Uitzicht_rondom_TupizaEn geen slechte laatste halte. Hoewel we er erg actief hadden kunnen zijn, hebben we er helemaal NIETS gedaan. Lekker, zo af en toe. Het bezoekje aan het Jezus-beeld, op een bergje aan de rand van het dorp, moest zelfs op de laatste dag nog even gebeuren. Hadden we toch nog iets gedaan, en eerlijk is eerlijk, het uitzicht op de gekleurde rotsen bij ondergaande zon was prachtig. We vertrokken er met de trein, waar we voor het duurste kaartje kozen, zodat we zeer luxe het unieke Bolivia uithobbelden. Voor ons geen afscheid, want we keren zeker terug naar dit zalige land. Zie de laatste foto´s in het Tupiza-fotoalbum.