Volg ons van Zaandam naar Sandhamn, zonder zelf gevolgd te worden

Sandhamn Bay

Wij vertrekken zondag 8 mei voor onze fietstocht naar Sandhamn, Zweden. Waarom daar naartoe? Gewoon, omdat Sandhamn bijna hetzelfde klinkt als onze eigen woonplaats en we op de TV-serie ‘Sandhamn murders’ zagen dat het een charmant eilandje is.

Af en toe een artikel op deze site

Af en toe zullen we op onze website een berichtje plaatsen. We hebben onze website volledig (denken we) ontdaan van tracking cookies en andere technieken om bezoekers te volgen. Voor zover wij weten kan je ons dus volgen zonder zelf gevolgd te worden. Je moet alleen af en toe onze website even bezoeken.

RSS feed

Onze website heeft (net als vele anderen) een zogenaamde RSS feed, een manier om mensen op de hoogte te brengen van nieuwe artikelen. Je kan dan in een RSS lezer (bv de Feedly website, of Feedly android– of ios-app) zien dat er nieuwe artikelen zijn, dat is vooral handig als je meerdere websites wilt volgen. Op die manier is het ook niet meer nodig om je te abonneren op nieuwsbrieven, want je krijgt de nieuwe artikelen in je RSS lezer te zien.

De route ongeveer. Sandhamn is een eiland bij Stockholm.