Nijmeegse vierdagen, dag nul

De inschrijvingsdag hebben we gehad. Bas en Eelco zijn met de trein naar Utrecht gegaan, en daar heeft Pieter ze opgehaald. Op de snelweg was het echter nogal druk, er gaan kennelijk meer mensen naar Nijmegen vandaag. We hebben de auto in Wijchen geparkeerd en zijn met de trein het centrum van Nijmegen in gegaan. Ondanks de drukte waren de passen snel opgehaald, en ook de Blarenpas (de openbaar vervoerspas voor de lopers) was ook snel gekocht. Dat was dus goed geregeld.

Na het ophalen van de papieren weer terug naar de auto en naar ons logeerdorp Winssen. Daar hebben we op een terrasje op onze gastheer gewacht. We logeren namelijk in het huis van de vader van Stefan, een collega van ons.

Na de rondleiding door het huis heeft Stefan ons verlaten en hebben we boodschappen gedaan en ons potje gekookt. Wat een luxe… en wat een genot nog. Eelco’s ouders Tjitske en Herman kwamen de boel verkennen, want zij gaan ‘s avonds voor ons koken.

Dag nul van de vierdaagse viel nog erg mee! Het was mooi weer, en niet te zwaar. Het witbier was lekker en het eten ook. Eens kijken wat de rest van de week voor ons in petto heeft. We hebben getraind, of het genoeg was zal de komende dagen blijken. Bas bekijkt het met de dag, Pieter heeft er een hard hoofd in. Eelco gaat ervoor. DUS: NIJMEGEN… HOU JE VAST!!!! HERE WE COME!!!!!

Bekijk de foto’s in het fotoalbum: 4 daagse dag 0